Visa varukorgen
Design & Illustration

BBC om internet

En liten hoppfull video från BBC om framtidens internet:

Inte skall vi väl låta Sony, Warner, Bonniers m fl med benägen assistans av politikens och juridikens nyttiga idioter förvandla detta internet till ytterligare en toppstyrd kanal för kommersiella trivialiteter?

Kommentarer

And God bless you all! Och hör sen - varför inte en bit Monte Pyton? Särskilt fotbollslaget med filosofer och där en av dem faller i tankar istället för att passa? Eller de inkontinentas maratonlöpning? Var har BBC sin humorstack numera?

Hej Björn,

Det var roligare att läsa din hemsida när det var mer kajaker och mindre politik.

Paddelhälsningar,

Viviane

Fokus kommer alltid att ligga på kärnämnena: dvs allt som har med små paddeldrivna farkoster och deras användning att göra, men jag trivs rätt bra med att på bloggdelen av sajten röra mig över lite vidare områden – på samma sätt som jag ute i verkligheten har större utbyte av människor med intellektuell bredd än av fackidioter. Jag tröttnar själv tämligen fort på de snäva subkulturer med extremt tunnelseende som har visat sig frodas i "bloggosfären" – till förmån för bloggare med tvärdisciplinär översikt.

Vidare ser jag med stor oro på att hela komplexet integritet/frihet/demokrati håller på att urholkas utan att det på många håll väcker andra reaktioner än en axelryckning, och tycker det är viktigt att hjälpa till att föra upp detta på agendan.

Dessa icke-kajakrelaterade notiser ersätter inte paddelinlägg, utan är extramaterial. Vintern har varit lång och kall och ganska fattig på paddlingsupplevelser att förmedla. Även på internationella kajakforum har det varit rätt trögt, utan spännande diskussioner. Det innebär att de flesta bloggar har fått fylla på med ”ovidkommande” reflektioner om mat, musik, böcker, snöbilder, favoriter i repris från tidigare säsonger mm – och i mitt fall: lite rapporter från copyright- och demokratihörnan.

Jag utgår ifrån att de flesta hanterar bloggar i RSS-flödet på samma sätt som jag: läser det som intresserar, hoppar över resten…

Håller med Vivian men samtidigt så gillar jag dina inlägg som du har haft mycket läsvert. mvh Tommy

Björn for president! Finner dina icke kayakrelaterade inlägg minst lika intressanta som de direkt kayakrelaterade/Peter

Skriv en kommentar