Visa varukorgen
Design & Illustration

Black Pearl - Henrik Kronborg

Henrik i sin  Black Pearl

Hej Björn

Så blev jeg endelig færdig med min Black Pearl. Det har været en spændende proces, men også en længerevarende en. Jeg startede i januar 08 og blev færdig 23.08.08.

På min hjemmeside som kun virker indtil 1/10, har jeg prøvet at beskrive byggeriet. Adressen er: http://henrik.kronborg.nielsen.person.emu.dk

Ny  Black Pearl

Det var fantastisk at sætte BP i vandet første gang, og forsigtigt sætte sig til rette. Den sejler meget levende, og jeg skal træne noget, før jeg føler, at det er mig som har den fulde kontrol. Den er let at rulle, og jeg har allerede bestilt en tuiliq, så der skal nok komme flere varianter. Dejligt med en kajak, hvor man "kan" ligge på agterdækket.

Jeg kunne desværre hverken deltage på Havkajakroernes sommertræf eller grønlændertræffet på Fyn , men jeg ser frem til møde dig ved en anden lejlighed.

Det kan godt være, at der skal bygges en Black Pearl igen senere, men det må nok vente noget. Jeg har lært en masse af at bygge den første, så det kunne være sjovt at gentage succesen, med enkelte ændringer i udførelsen. Jeg medsender nogle billeder, taget af Erik Frantzen eller Lone Himmelstrup.

Rollträning

Tak for det fantastiske design, det gode papirarbejde og den eminente hjemmeside.

Bedste hilsener
Henrik Kronborg
Nakskov Havkajakklub

Kommentarer

Hej Björn

Det skal retfærdigvis påpeges at Henrik hedder Kronborg, men det ændrer ikke på den kendsgerning, at endnu en smuk Black Pearl er født.

Tillykke Henrik

Hilsen

Erik

Ber om ursäkt Henrik - korrigerat nu.

Tack för påpekandet, Erik.

Skriv en kommentar