Visa varukorgen
Design & Illustration

Byggrapport 8/2

Igår kväll limmade jag fast sittbrunnssargen, och med nuvarande källartemperatur kommer epoxin inte att vara härdad förrän i morgon. Dagens byggtid kommer istället att ägnas åt lite detaljfunderingar kring skäddmanövrering, lucktätning, däcksbeslag och andra smådetaljer.

Närbild av sarg och fikalucka

På bilderna har jag lyft däcket på plats för att få en titt på hur det kommer att se ut. Sargen är grovslipad men behöver ännu några epoxistrykningar plus slipning innan det är dags att lacka. Skrovet och däcket har bara fått en strykning och det mesta finishjobbet återstår - jag kommer att vänta med det tills skrov och däck är sammanfogade och jobba med hela ytan samtidigt.

Däcket tillfälligt på plats Innan jag limmar skall jag i vanlig ordning montera ihop skrov och däck med spännremmar och provsitta kajaken - medan det ännu finns tid att göra eventuella justeringar av sittställning.

Vy mot fören

Föregående - byggrapport - Nästa

 

English summaryYesterday night I glued the rim and with the current winter temperature the epoxy will not cure until tomorrow - so this will be a day of planning. I have lifted the deck in place to get a preview of what it is going to look like.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Skriv en kommentar