Visa varukorgen
Design & Illustration

Dubside i Tranås

Dubside

Måhända låter det lite underligt att Dubside, en av världens duktigaste kajakrollare kommer till en insjö på Småländska höglandet för att ha rolluppvisning och undervisa i grönlandsroll!

Men sjön Sommen skiljer sig från de flesta andra insjöar – och skillnaden heter Petruskajak. Därför finns i och runt sjön ett antal lättrollade kajak (Black Pearl, Njord fl) och en osedvanligt hög kompetens hos användarna – och därför har Dubside bokat in Sommen, på sin uppvisnings- och undervisningsturne i Sverige i år. Han kommer tillsammans med Sara Wagner från Escape Outdoor i Göteborg (med finns såklart de nya ultralätta och urstarka kolfiberpaddlarna från Black Light Paddles).

Uppvisningen på fredagskvällen kostar inget, så missa inte chansen att se en av världens främste i aktion hos Petruskajak på Hätte kl. 18.00 den 2 juli.

På lördag den 3 juli, ger Dubside lektioner vid Hätte. Detta är det närmaste du kommer en privatlektion med världens förmodligen bäste rollinstruktör. Så här ser planeringen ut:

kl. 10-12 Nybörjare
kl. 13-15 Fortsättning
kl. 16-18 Avancerad

För anmälan och mer info, kontakta petruskajak.se.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Skriv en kommentar