Visa varukorgen
Design & Illustration

Dubside igen…

Dubside

Jag har haft anledning att nämna Dubside i olika sammanhang tidigare, men om någon, detta till trots, ändå är obekant med honom och hans remarkabla prestationer i kajaker och på rep, finns denna lilla korta videopresentation (egentligen en trailer för hans DVD om repgymnastik)

Tipset från Kayak Building Bulletin Board forum. Dubside har naturligtvis en egen sajt med mycket mer info.

Kommentarer

her flera gånger funderat påatt sakffa denna dvd men varje gång funderingarna kommer kommer också frågan för mig som är om det är lönt då jag inte har något ställe att sätta upp ett rep för att träna repgymnastiken vilket är synd...

men de verkar vara en fruktansvärd bra dvd.

oc dubside verkar också vara en väl påläst, seriös och på många vis skicklig kanotist i grönländsk manéer

Båda Dubsides DVD:er (roll respektive repgymnastik) är renodlade instruktionsfilmer, det vill säga massor av tips och råd och bra genomgångar av hur de olika manövrarna görs. Perfekt för alla med ambitionen att bli duktiga på att hantera en kajak (främst grönlandskajak) – men inget man visar utanför den innersta kretsen av kajaknördar (utom möjligen som fin vink till gäster som trivs alltför väl att det är dags att gå hem).

Rekommenderas varmt om du känner att du tillhör målgruppen…

The instruction DVD's for ropes & rolling from Tom (Dubside) are the best you can find. He 's explaining every little aspect, with tips and crucial information. Everyone who 's willing to learn rolling, or for those who already can roll and are willing to enhance his rolls and learn other rolls, the DVD's are highly recommended !

Erik.

Skriv en kommentar