Visa varukorgen
Design & Illustration

Filmtajm…

This is the Sea 3”This is the Sea 3” - Justine Curgenvens tredje film för obotligt inbitna kajaknördar var kvällens film på Malmö Kanotklubb – för kvällen upphottad till biografsalong med projektor och hyfsad ljudanläggning. Konceptet är detsamma som tidigare – ett antal episoder med kända paddlare som gör extrema saker i andlöst vilda, vackra och spännande naturscenerier – men det är nog ändå den av hennes tre filmer jag tyckt bäst om. Mer känsla och mer personlig kontakt – eller så var det bara Cherrys och Freyas grönlandsrollande som fördunklar omdömet.

Men oavsett vilket – TITS 3 har sin givna plats i filmhyllan hos varje kajaknörd med självaktning…

Kommentarer

Länk till dem som se lite "clips" från filmen och kanske göra en beställning:

http://www.cackletv.com/this-is-the-sea-3.html ]http://www.cackletv.com/this-is-the-sea-3.html

Länken ovan blev visst dubbel.

På nedanstående länk finns Clip från alla "This is the Sea":

http://www.cackletv.com/skvideo.html

har sett 2'an vill och ska se den försa och 3'an verkar klart vara ett måste...

finns de föresten några filmer eller andra bra hjälpmedel man kan använda föt att övet tyga en som bestämt menat att kajak = döds fara?

Det är kanske inte så lätt. De flesta kajakfilmer som tilltalar oss kajaknördar handlar om vad "vanliga" människor förmodligen skulle betrakta som den ultimata mardrömmen - tokstollar som glatt leende slår runt gång på gång i iskallt vatten, hamnar i tre meters brottsjöar bland vassa klippor eller kämpar hela dagar i sträck i dimma och 15 m/s motvind bland isberg i Antarktis. Tvivlare hade fått mycket vatten på sin kvarn.

Hur skulle en värvningsfilm för räddhågade se ut - solbrända, lyckliga människor, sakta och händelselöst glidande fram i pontonförsedda kajaker under en strålande sol genom en grönskande innerskärgård - och där den stora utmaningen består i att undvika myggbett vid lägerelden...

sant så sant...

de hade dok kanske varit en bra film att se innan sängdaggs :p

Det skulle väll vara Rolling With Dubside

Ja, eller repgymnastiken...

Skriv en kommentar