Visa varukorgen
Design & Illustration

Filter nr 31

Filter: nya numret ute

Nya numret av Filter är ute (nr 31, april-maj 2013), som vanligt fylld med intressant läsning. Den här gången finns rubriken "Träkajaker" med i innehållsförteckningen på omslaget, vilket redan noterats på Utsidans forum ;-)

För några veckor sedan blev jag intervjuad av Anna Teresia Berg för en kort artikel (en text- och en bildsida) i tidskriften om mina träkajaker: varför, hur, vem mm. Samtidigt kom fotografen Daniel Nilsson på besök och regisserade fram ett antal fina bilder från kajakbyggverksamheten i källaren. Vintersolen stod lågt och gav genom ett dammigt källarfönster ett mjukt trivsamt ljus som han genast gick igång på. Snyggt jobbat!

(Kanske bäst att påpeka att "Glädjedödare!" på omslaget handlar om biljettfusket vid konserter – det står inga missnöjda kajakbyggare i trädgården ;-)

Kommentarer

Vad är det du slipar på på bilden, ngt nytt och spännande? Jag trodde du trappat ned på det egna byggandet nu sedan du fått tillverkarna att bygga efter dina ritningar...:-)

Äummh...får lite skamset erkänna att det är det gamla havsracerskrovet (som istället blev experimentplattform inför surfskiprojekten) som efter att ha lyfts ner och dammats av fick göra tjänst som rekvisita ;-)

Skriv en kommentar