Visa varukorgen
Design & Illustration

Frej – Alf Skaug

Frej – Alf Skaug

En ny välbyggd och vacker Frej i Norge – en som kommer att ställas ut på träbåtsfestivalen i RISØR

"Hei Bjørn.

Ja nu flyter en ny “FREJ” sjøsatt i Oslo 28 Juni 2017. Navnet er “ALFI”. Jeg syes den er vakker, i Canadisk Cedar, Mahogny og Ask, og fungrer fint. Håper du tilgir små ting som ror istedenfor skadda, og ikke nedsenket karm. Om jeg skulle ha en kommentar etter noen turer på fjorden i Oslo, merker jeg at forskipet slår noe i krapp sjø, men jeg tror jeg må lære meg å bevege min vekt mot bølgene. 

Jeg takker for dine svar på mine spørsmål under byggingen. 6 lag med 2-komponent UV-lakk gikk fint som sluttfinish. Noen utmaninger har det vært, og det er nok ingen nakdel at jeg er utbildat møbelsnekker. Jeg har fått mye beundring fra bekjente. Jeg forsterket akterdekk ekstra. Det ble mye epoxy og lakk, så vekten ble ca 20 kg. Dimensjoner forøvrig er i samsvar med original tegning.

Så kommer det som muligens vil glede dit hjerte. Vi har i byen RISØR, ca. 24 mil sørvest fra Oslo, en “TREBÅTFESTIVAL” hvert år. For 2017 avholdes denne 3-5 August. Min “FREJ” er blitt antatt, og blir presentert på torget i RISØR. Konstruktør og snekker blir presentert, og jeg vil være tilstede for spørsmål. Håper jeg ikke skjemmer ut deg. Har du noen kommentarer, eller annet å bidra med i anledningen, så la meg høre fra deg.

Ønsker deg en fortsatt fin sommer.
Mange hisen fra Alf."

Frej – Alf Skaug

Frej – Alf Skaug

Kommentarer

Vackert bygge!!

Hej! Den var vacker! Men var är luckorna? Är de dolda eller har du inga skott?

Skriv en kommentar