Visa varukorgen
Design & Illustration

Hamnstyrelsen tar sitt uppdrag på allvar

Bada inte här!

Det är förbjudet att bada i hamnbassängen (varför nu någon skulle komma på den idén, med några av södra Hallands finaste sandstränder inom synhåll). Men finns ett förbud skall det efterlevas. Och överträdelser skall ha konsekvenser.

Är det min fantasi som löper iväg eller är det någon mer som kan se hamnfogden framför sig när han skjuter stetsonhatten bakåt i nacken, blåser bort röken från revolverpipan och vänder sig om för att sätta ännu ett kryss på tavlan över före detta badhuliganer...

Kommentarer

Dom verkar nitiska?

En hagelkärve från en rejäl shotgun skulle nog sätta fart på dom jäklarna!

Henri, för att nu avslöja det rätta förhållandet bakom skylten, så är det mycket mycket värre än så. Det som riskeras ute på havet på andra sidan skylten är nämligen en "kärve" från 40 mm luftvärnsartilleriet på Ringenäs skjutfält (till ganska nyligen i alla fall - numera handlar det kanske mest om luftvärnsrobotar).

Men så bra! Då gör man som Münchausen och sätter sig på kulan/roboten, vinkar glatt farväl och tar sig fortare fram än både paddlare och utombordare (kanske man blir en utomjording? Månen nästa!)

Skriv en kommentar