Visa varukorgen
Design & Illustration

Havsracer – John Norling

John med havsracer i Åre Extrem Challenge

"Hej Björn.

Nu har äntligen min Havsracer blivit klar, tog lång tid men inte så farligt med timmar, men har man barn i yngre tonåren som spelar hockey m.m så räcker inte alltid tiden till.

Bygget var alltid ett nöje och idéer på sits, sitsbrunnsarg mm dök upp under bygget, sitsen är förövrigt figurguten i bandagegips på en plastklädd madras. Det var bara att slå sig ner och vänta i en kvart.. varmt och gott var det när gipset brann ihop :), sen var det bara att laminera med glasfiber och kolfiber. En perfekt sits blev resultatet.

Två veckor efter sjösättningen som var mycket vinglig.. har bara paddlat en tok stadig Prion kajak tidigare, så var det dags för forsarna i Indalsälven i tävlingen Åre Extrem Challenge.. paddlade igenom delar av de 4 km långa forsarna tre gånger innan tävlingen, sista gången klarade jag det utan att bada.. Under tävlingen togs denna härligt fartfyllda bild på mig i forsen.

Tack för en härlig byggtid med din underbara havsracer.

Hälsningar
/John"

Kommentarer

John: Hur upplever du havsracern? Hur är den att paddla strömande vatten och även fors? Hur är den att paddla i sjö o smååar?

Har själv haft funderingar på en kajak för likanande ändamål men vet inte riktigt vilken modell man ska ta.

MVH

/Petter

Skriv en kommentar