Visa varukorgen
Design & Illustration

Hjälp vid dåligt väder

Sjöassistans är ett försäkringsbolag som anlitas av många småbåtsägare. I försäkringen ingår aktiv hjälp även med sådant som inte är rena olycksfall. På Älvsjömässans ”Allt för Sjön” nu i veckan presenterades en nyhet: denna hjälp gäller nu även paddlare. Om du till exempel överraskas av dåligt väder, blir inblåst på olämpligt ställe eller något liknande kan någon av sjöassistans 700 servicebåtar hjälpa till med transport till mera skyddade vatten. Kan det vara något?

(Tipset från najadpaddlare Robert i Göteborg.)

Kommentarer

Fel i länkningen?

Tack Erik

Det var det mest simpla fel jag tror jag varit med om - och det tog en stund att hitta. Jag redigerade notistexten i Word. Word (i min konfiguration) konverterar tangentbordets raka citationstecken runt URL:en (egentligen anglosaxiska tumtecken) till typografiska citationstecken - som sedan webbläsaren inte förstår! I det typsnitt som mitt CMS använder är skillnaden visuellt minimal så det var inget jag såg direkt vid felsökningen. Dessa korkade datorer ;-)

Även

Sjöräddningens Medlemsservice har denna service och även om man inte (hoppas jag) behöver utnyttja tjänsten hamnar ju medlemsagiften på ett bra ställe.

Skriv en kommentar