Visa varukorgen
Design & Illustration

Invigning i Tranås

Fotomontage

På lördag 5 maj är det invigningsfest av Petruskajaks nya butikslokal vid Hätte vid Sommen: Badvägen 5. Ett åttkantigt nybygge, ett par meter från stranden, som kommer att vara bas för uthyrning, försäljning, kurs och turer. Flera av de nya kajakerna och grönlandspaddlarna från Seabird finns på plats att titta på, prova eller inhandla. När allt är på plats kommer det att finnas det mesta som behövs för att komma ut på vattnet; kajaker, flytvästar, kläder, utrustning mm – en del finns redan nu, mer kommer inom de närmaste veckorna. Jag är inbjuden för att prata kajakbygge, paddling, kajakkonstruktion, kajakmodeller mm – och det skulle inte förvåna mig om det blir en liten vända ut på vattnet också ;-)

(Bilden ovan är fusk – ett akvarell/photoshopmontage som jag pillrade ihop lite tidigare i våras i väntan på att kunna fotografera det färdiga bygget.)

Kommentarer

Hej!

Intressant, det ser ju inte ut att bli perfekt paddelväder på lördag! Vet du vilka kajaker som kommer att finnas på plats? Qanik? Och var kan jag hitta mer information om grönlandspaddlarna?

Hälsningar,

Mark

Qanik finns för provpaddling, vi har även XP 507, North sea, BP lv och hv samt polytenkajaker expedition, Victory och Discovery. En liten knippa paddlar för test bla Seabirds pagaj.

Välkomna till Tranås och Petruskajak /Petrus och Irene

Jag hade tänkt att kunna få med mej min BP, men den får stanna hemma lite till. Det fattas slipning innan målning/lackning och däckslinor/handtag/paddelhållare. Men snart så..

Får kanske bli en test av de färdiga varianterna.

/Gunnar

Varma gratulationer.

Kombinationen byggutrymme med professionell undervisning borde sitta bra.

Måtte rejält med kunder finna den nya butiken.

Hälsningar till hela familjen.

Clas Hagelstam

Skriv en kommentar