Visa varukorgen
Design & Illustration

Isfjord - Mikael Niklasson

Mikael med ny isfjord

"Hej Björn

Nu är min Isfjord premiärpaddlad efter många roliga timmar i kajakverkstaden samt säkert lika många timmar till med funderingar hur jag egentligen skall göra för att få ihop allt. Började bygga på allvar i november 2007 till juli 2008, då var skrov och däck i princip klart, hade sedan uppehåll till februari 2009 och har sista månaden spurtat fram ihopsättning, lackering och slutmontering. Har haft ambitionen att bygga ett bruksföremål och dit har jag nog kommit.

Mikaels nya isfjord

Kajaken, döpt av sambon till Kajsa Kajak, känns som det jag ville ha, ordentligt livligare än min gamla laståsna (Nordnes expedition, som knappt någon som känner till, ripoff på Svalbard)

Nu kommer en tid att lära känna gränserna för den och det ska mycket spännande.....

byggloggen: lexekajak.blogspot.com

Mvh Mikael Niklasson
Gävle

(På utsidan har det spekulerats kring Nordnes-Svalbard-Mariner)

Kommentarer

Hej

Roligt att se en färdig Vacker !! Isfjord,har själv ritningar till en Isfjord och ska börja bygga senare i höst/vinter om det blir möjligt och inget annant dyker upp.

Kommer nog att lusläsa din byggblogg för tips och ideér,hittade genast några nyttiga kajak bygg-länkar jag ej sett tidigare.Blir nog många timmar sitta och läsa,titta på bilder i bloggen.

Mvh Peter

Finland

Tack Peter, tvivlade själv många gånger om hur slutresultatet skulle bli men är nöjd. Jag tror man ska bestämma sig för "finmöbel" eller bruksföremål när man bygger.

/Mikael

Skriv en kommentar