Visa varukorgen
Design & Illustration

Isfjord – Torbjörn Olsson

Isfjord – Torbjörn Olsson

"Hej Björn!

Ja det blev sjösättning o premiärtur den 4/5. Jag är väldigt nöjd med kajaken,  den är så vacker!! Den är lätt att hålla kurs med när jag använder städdan. Just det att skäddan är justerbar är viktigt eftersom jag då kan ställa in den som jag jag vill beroende på sidvindsriktning.

 Lackade den 5 gånger. Jag hängde upp kajaken i taket med ett par brädbitar i de båda luckorna. På så vis fick jag inga liggytor och kunde lacka allt i en följd. Lackade ca 0,5 m i taget så det blev inga torrytor att skarva mot. Vikten blev 22 kg. Nedlagt tid ca 600 tim 

Jag tackar dig för alla goda och snabba råd du gett mig under resans gång. Det har varit mycket värdefullt för mig som förstagångsbyggare. Jag har fått ett par bekanta som funderar på ett kajakbygge så det sprider sig. Det har varit ett roligt projekt att hålla på med under vintern, nu gäller det bara att lära sig allt om paddlingen också. Har varit ute några gånger men i lugnt väder och det känns bara bra. Den är ju rankare än en eka men man vänjer sig nog. Det är väl som att lära sig cykla eller åka skidor, man får träna så fastnar det i ryggraden.

Skickar ett par bilder på skönheten.

Tack för allt o hejdå.

Torbjörn Olsson, Skaftö i Lysekils kommun"

Isfjord – Torbjörn Olsson

Kommentarer

Snygga kontrastribbor! Röd ceder?

Svårt att tänka sig finare vatten att lära sig hantera den i än Skaftö...

/Mikael, isfjordägare i Göteborg (för tillfället på semester i Lysekil)

Skriv en kommentar