Visa varukorgen
Design & Illustration

Järnaviksfestival 2015

Järnaviksfestivalen 2015

Förra året blev det ingen Tjäröfestival (och ingen West Coast Waters heller). Det tycker Leif på Aterra är synd och blåser därför nytt liv i Järnavikfestivalen inför 2015 (som Tjäröfestivalen fick bli när den lite hastigt och lustigt flyttade in till fastlandet 2013). 

Datumet är 11-13 september och bokad föreläsare/instruktör är ännu så länge Freya Hoffmeister.

Mer info på Järnavikfestivalens sajt och på Facebook.

...och så Stockenträffen!

Det verkar också som om Stockenträffen blir av även i år (lite kryptisk information ännu så länge) – och i så fall 21-23 augusti 28-30 augusti (se kommentar). Ännu så länge ingen info på arrangörernas sajter (Orust Kajak och Mest Ute), men det förklaras av att jag fått arrangöreriet om bakfoten. Varken Orustkajak eller Mest Ute arrangerar – det gör däremot Tjörns Kajakklubb tillsammans med Stockens Camping (Tack Anette!)

Kommentarer

Hej Björn!

Här kommer lite uppdaterad information om Stockenträffen, med tanke på dem som googlar Stockenträffen 2015. Orust Kajak är inte längre arrangör, utan istället har Tjörns Kajakklubb tagit över från i år, tillsammans med campingen. Rätt datum är 28-30 augusti och vi önskar alla paddlare och utställare välkomna! Mest Ute kommer också att vara där, och har en bussresa ner för de som vill delta. Till info är de själva tydliga med att de inte är arrangörer. Däremot hann de först med att skapa facebookeventet för årets Stockenträff :) Med lite tur kan vi arrangörer också publicera nyheter på eventet inom kort. För löpande information om Stockenträffen, nya utställare och kurs-hållare etc hänvisar vi till vår hemsida http://tjornkajak.se

Skriv en kommentar