Visa varukorgen
Design & Illustration

Kallt ute. Vad göra?

Paddlar på gång...

Ja, heter man Stefan Bergström och har en verkstad med lite virke liggande löser det sig visst själv:

24,5 grader iskallt när jag kom upp i morse. Lika bra att tillverka ett par till Pagajer, det blev 4 förra Lördagen. Jag har väl så jag klarar mig nu ett tag, he he, det är bara så att jag trivs så otroligt bra nere i verksta`n.

Ha det bra.
Stefan

Paddelverkstaden...

Kommentarer

Fel sökväg till bilderna? Det blir bara "?" /GG

Gunnar, bildhanteringen har inledningsvis varit lite skakig i CMS:et, men just det här felet kan jag inte få fram på någon av mina datorer/webbläsare.

Använder du Chrome kan du tömma cacheminnet och uppdatera – jag har haft upprepade problem med Chrome och bildvisning (generellt, alla sajter) sedan senaste uppdateringen...

Skulle kunna vara något med operativsystemet också, men felet visar sig bara i Chrome, aldrig i IE, Firefox, Safari eller Opera.

Uppdatering lite senare: En felpekad sekundär DNS-server har tydligen spökat med vissa bilder. Skall vara fixat nu.

Det verkar vara ett DNS problem. Den primära DNS:en pekar på en adress och den sekundära på en annan.

Lite strul här också tyvärr, syns inga bilder i dina två senaste inlägg.

I Safari dyker det upp ett "?" medan det i Firefox först syns en "markering för bild" som sedan försvinner. Tömning av cache och omstart av program ingen skillnad. OS X 10.4.11.

De fungerade bra förut och alla andra sidor jag har kollat ser ok ut..

Har fått en rapport från webbhotellet att DNS-problemet skall vara åtgärdat!

Nu funkar det igen:) (Jag använder Safari, Mac OS X 10.6 hemma)

Om man heter Stefan Bergström, har en verkstad, ett gäng paddlar "över" får man gärna ta kontakt med Horisont Kajak om man vill. Vi behöver paddlar till vår kursverksamhet och har varken verkstad, tid eller tummen på rätt ställe. Trevligt om du hör av dej, Stefan ;-)

Efter att själv ha försökt tillverka pagajer i vårt badrum köper jag också gärna en paddel av dig Stefan, om du har lust att sälja.

Till sonen, som är 1,10 lång, gick det väl O.K. i badrummet, men min egen 2,25 långa paddel blev lite väl krånglig att hantera därinne, och dessutom med bara en Ikea-pall som arbetsbänk...

Så hör av dig till mig på aronssonulf@gmail.com om du känner att du vill få lite täckningsbidrag på din trivsel i verkstaden :-)

M.v.h: Ulf Aronsson

Läget är ju så att jag har bara snidat till de här i vintermörkret och jag har inte ens varit i närheten av något vattendrag med paddlarna. Jag kan ju inte sälja något som jag inte vet att fungerar. Test av paddlar och kajak kommer att ske när isen har försvunnit.

Stefan

Skriv en kommentar