Visa varukorgen
Design & Illustration

Kavat - Torbjörn Persson

Torbjörns Kavat

"Hej Björn!

Tänk att hela sommaren nästan ska behöva passera innan man får i väg några bilder på sin skapelse. Hur som helst, bättre sent än aldrig. Sjösättningen ägde rum sent på kvällen den 19/6, ett oförglömligt ögonblick för mig då det var första gången jag satt i en kajak som befann sig i sitt rätta element. Det blev endast en kort tur några meter ut från land då kvällen var sen och jag dessutom saknade flytväst.

Under sommaren har många timmar tillbringats i kajaken och jag upphör aldrig att förvånas hur lätt manövrerad den är. Kajaken är utrustad med reglerbar skädda vilket jag är glad att jag valde, kurstabil i "hårt väder" (bor i inlandet men det kan blåsa upp ganska rejält) och otroligt lätt att vända då man drar in skäddan helt.

Som sagt ingen som helst erfarenhet från andra kajaker men kan varmt rekommendera Kavat som ett första val om man ska bygga själv och en bra kajak att finna sig tillrätta i om man är nybörjare. Att lära sig paddla utan att behöva kämpa för att hålla sig på rätt köl, då är Kavat rätt kajak.

Många tack till dig Björn för dina snabba svar på mina funderingar i början av bygget// Torbjörn"

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Skriv en kommentar