Visa varukorgen
Design & Illustration

Kundpaddling...

Det blev minsann en liten tur idag också: - tre sittningar på fyra dagar (den ena i bassäng, så den räknas väl egentligen knappt) - sådan frekvens har jag inte fått till sedan veckoturen.

Den här gången var det ytterligare en potentiell blåbandetpaddlare som ville prova Njord. Vi sjösatte i Vikhög och paddlare söderut mot Löddenäs. Lite dyning utanför hamnpiren i Vikhög, men ingenting som satte varken Njord eller paddlaren på prov - på sin höjd en halvmeter med lite brott över uppgrundningar.

Vattenståndet var lägre än vad jag någonsin sett här (vad jag kan komma ihåg). Vikhögstranden såg ut som en engelsk hamn vid ebb! Jag kunde också presentera mina kompisar: sälen, den här gången tillsammans med en kompis, som tittade upp nyfiket strax söder om Vikhögs hamn och så minken som satt på en sten hundra meter ut från stranden.

Dessvärre låg kameran kvar hemma på bordet i hallen, så något bildbevis kan jag inte presentera - men Hans tog några bilder, tyvärr genom en "optiskt transparent" vattentät kameraficka, vilket förklarar grynigheten och grådasket. Det var i själva verket en härlig höstdag, klart, hög luft och delvis soligt.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Skriv en kommentar