Visa varukorgen
Design & Illustration

Leveransstopp på materialsatser

Stranden i Lomma

Nu blir det inga materialsatser till mina kajak- och kandensarritningar på ett tag. Haveriet har på grund av ändrade förhållanden lagt ner verksamheten med omedelbar verkan. Jag förhandlar med två nya leverantörer om att komma igång igen, men det kan lite tid för dem att ställa om produktion och maskinpark, förhandla fram virke av tillräcklig kvalitet mm. Jag återkommer när jag vet mer.

Kniper det kan Petrus i Tranås leverera sågad ribb i begränsad omfattning (men inte profilfräst), och BeHåPe leverar epoxy och väv som vanligt. Petrus jobbar också med prefabricerade glas- och kolfibersargar för sittbrunn och luckor – kontakta honom om du är intresserad.

Stranden i Lomma

För övrigt har vintern kommit till Skåne: nordvästlig kuling och svårforcerat packisbälte längs stranden – lite bättre längre norrut längs kusten. Men egentligen rätt bra tajming ändå, med tanke på den influensliknande förkylning som barnbarnen förärat mig. Det känns inte som en fajt med is och kuling är riktigt rätt medicin just nu.

Kommentarer

Tack för tipset. Ser ut att vara bra priser och lämpliga produkter, men jag har ingen erfarenhet alls av företaget eller deras varoro. Någon som har köpt där?

http://www.wermlandiaboat.com/byggsatser.htm

Vet inget, tror inget men har sett sidan...

Jag vet inte heller något om dem under den nuvarande regimen...

Jag har handlat lite från Kompositfabriken några gånger och är nöjd. Bra produkter, bra förpackat, trevligt bemötande och snabb leverans.

Jag byggde en kajak med lister från Jan-Eric Bodin, om jag inte minns fel så var det på Wermlandia. Mycket fina granlister och klibbal. Nu bygger jag en pärla med virke från http://www.cedertra.se/kontakt.html.

Här kan man köpa färdiga cederträlister och snart även granlister samt diverse annat till båtbygget:

http://www.batbyggeriet.eu/

Skriv en kommentar