Visa varukorgen
Design & Illustration

Ömtålig?

länk till filmen

Någon som tror att ribb och dukkajaker är ömtåliga? På filmsnuttenhär intill gör John Petersen - gruvligt trött på alla aningslösa frågor - vad han kan för att bevisa motsaten.

En och annan fördom lyckas han förmodligen ta död på, men knappast kajaken. Men visst är det ett hedervärt och ambitiöst försök (som destruktionsförsök betraktat).

Kommentarer

På dom jefwlarna bara! Så ska det se ut - och gör om det där med en plastickajak så får ni se på flisor!! När jag någon gång bytt "skinn" på någon av mina kajaker har jag känt det som om jag flår en ko, det är någonting vansinnigt segt och slitigt med denna "hud" som tycks motstå allt, utom rena knivattacker. Mkt intressant förevisning Björn och visst skrattar man inför denna ihärdiga demolering - och reparation. Just do it - and survive!

Inte heller en stripkajak hade mått riktigt bra av den behandlingen - fast bortsett från hammaren och påken hade nog ett par av mina kajaker känt igen sig...

Det måste finnas ett enklare sätt att ordna däcksluckor på...

Lite tramsigt är det faktiskt men imponerande! Bra att det finns tejp.

Jim

Ja, på något sätt känns det som en trygghet i en föränderlig värld att veta att även efter bärsärkagång med lätt slägga räcker det med en bit tejp för att återställa ordningen...

Skriv en kommentar