Visa varukorgen
Design & Illustration

Paddling igen...

Fika paus på 'stranden' vid Ön

Äntligen lite paddling efter en månad med rälig influensa, uppdrag med tajta deadlines, släktförpliktelser mm - som omväxling tillsammans med några kanotklubbskompisar. Sen start (ungdomarna är inte så morgonpigga) och inbokade eftermiddagsaktiviteter innebar att det blev en kort tur: Limhamn och tillbaka med en fikapaus på Ön. Det blåste väst 6 vid start och ökade till ca 8 på hemvägen, uppehåll och en solglimt i revorna mellan molnen då och då. Ungefär en grad varmt i luften och drygt två i vattnet.

Marja, Poul och Bodil

Lite rollande hanns såklart med – jag har tröttnat på att försöka kurera influensans efterdyningar med vila och medikamenter, och provar nu med tyngre artilleri: iskalla dopp med sköljningar i salt (nåja!) vatten...

Kommentarer

OJ, paddling oxå! men, är det inte en sån där johanssonkajak på bilden?! Har han verkligen tid att vara ute på det viset? Borde inte han vara i verkstan? ;-)

Den där johansson var inte ens i verkstan utan fullgjorde sina plikter på ett riktigt jobb (eller vad man nu ska kalla det..) medan andra förlustade sig ute på havet. Däremot erbjöd sig Janina gentilt att skölja bort det pinsamma dammlagret på min kajak..

/ Ulf

Det är det ultimata beviset att en ny kajak börjar närma sig fullbordan i verkstaden - en Johanssonkajak ute på egen hand utan Johansson...

hrmmm, nu får du det att låta som om Johanssonkajaken var ute och skenade helt på egen hand... :-D

Janina

Ånej, jag såg allt att du paddlade den - åtminstone i motvinden söderut. I medvinden hem verkade kajaken klara sig rätt bra själv - det räckte väl att du styrde lite då och då ;-)

Vad härligt att se att ni är ute och paddlar. Är otroligt sugen på att komma ut trots att jag inte är någon direkt vinterpaddlare. Fler inspirerande turer uppskattas. Då kommer jag också att lockas ut.

/Peter

Jag har ett ganska stor portion paddlingssug nu.

Kvicksilvret visar på -18, nästan en meter snö och isen ligger lååångt ut på havet utanför Sundsvall. Just i det avseendet börjar jag längta efter min gamla hemstad Göteborg. Jag var ute med kajaken på juldagen senast - då var det öppet vatten någon kilometer på Ljungan. Följderna härav är att min BP fortfarande står glasserad i centimetertjock klaris i uthuset...

Christian, det finns alternativ (http://www.youtube.com/watch?v=gF4F0_zV1RY). Vet inte om just BP är det perfekta valet, men sånt vet man ju inte förrän man provat ;-)

Skriv en kommentar