Visa varukorgen
Design & Illustration

Rapport från mässan, dag 3...

Rapport från Petrus på mässan:

"Vi har haft ytterligare en intensiv och rolig dag på mässan, många nyfikna besökare som kommit och pratat kajak och kajakbygge. Vi har också hunnit bygga lite, däcket är färdigt på insidan med laminering av däcksskarv och fastsättning av väv på insidan av främre luckan samt tillverkning av däcksbeslagen. Här är några bilder."

Kommentarer

a slightly different variation to my version: http://gnarlydognews.blogspot.com/2010/02/shop-recessed-deck-anchor.html

Adding the glass cloth on top makes things a bit cleaner

Blev Petrus klar med kajaken?

Nej, inte helt. Den är på väg hem till Tranås idag för de återstående sista byggmomenten: montera sits och luckor, lackning och sådant. Pratstunder med sisådär 500 nyfikna personer, inbokning av deltagare i kommande byggkurser mm tog visst lite tid ;-)

Ja, och så undrar jag om tillgången på kaffe var tillräcklig. Petrus är en maskin som omvandlar kaffe till kajaker....

Johan, jag funderade också på det där med kaffetillgången – han lät nästan lite trött när vi pratade sista mässdagen ;-)

Fast en sådan miss i planeringen låter inte likt Petrus – och Carin hade ju "café" i montern bredvid om det hade blivit akut...

Sassa, välkommen i gravatar-gänget (gravatarer (Globally Recognised Avatar) är de käcka små bilderna som automatiskt dyker upp vid kommentarerna på många sajter, om man har försett sig med en gravatar)

Nu skall vi se hur automatiskt det egentligen blir...

Kaffe tillgången var inte det stora problemet, Iréne hittade redan första dagen en kafeteria som sålde påfyllning i termos, problemet var snarare att det är svårt att dricka något och prata samtidigt. /Petrus

...går väl att träna upp ;-)

Jag får väl göra ett försök på sportfiskemässan i jönköping.

Johan, är du inte en aning ...underexponerad ;-)

Så, nu ser det bra ut...

Skriv en kommentar