Visa varukorgen
Design & Illustration

Rolling with Dubside

Dubside på DVDTillbaka från semester och i brevlådan ligger ”Greenland Rolling with Dubside” - den första av Dubsides två rollfilmer. I den visar och berättar Dubside om olika rollar, teoretiskt och praktiskt. En av hans käpphästar är att det går att göra så gott som alla rollar i vilken kajak som helst. Han bevisar sin tes genom att rolla meterbreda sit-on-tops, två- och tremannakajaker mm.

Filmen är mycket pedagogisk och så bra filmad att det känns som en väg öppnar sig till även de mera akrobatiska rollarna. Hur det är i praktiken får visa sig när jag hinner ut och prova. Nu väntar jag ivrigt på volym två...

Kommentarer

Låter spännande... Vänatar otåligt på att min ska komma.

Måste säga att internet är bra fantastiskt. In och kolla din site, klicka över till Dubside's och beställa filmen. Två dagar skulle det ta att få den efter att den är postad.

Ännu snabbare är att ringa eller maila SKIM (http://www.skimkayaks.se/) - de har både den, Dubsides repgymnastikfilm och Justine Curgenvens filmer (This is the Sea I och II)...

Hur som helst så blir det billigare att beställa från Dubside direkt. Jag hade iofs tjänat på det om jag köpt två filmer vilket det ändå blev tillslut. Har nu även beställt "Sea kayak safety" som de även har på Skim. Verkar som en vettig film och det ska bli kul att få se räddningar i verklighetstrogna situationer (läs: blåsigt så inni...)

Väntar nu med spänning.

Skriv en kommentar