Visa varukorgen
Design & Illustration

RSS-feeds

I Sverige finns bara ett fåtal sajter med kajak- och paddlingsrelaterade nyhetsflöden (nyhetsnotiser som man prenumererar på och läser i en RSS-läsare eller i sitt mailprogram) – men utanför Norden rör det på sig.

Här är några gamla och nya bekantskaper:

Kommentarer

Konstigt att det är så svårt att hitta fler RSS-feeds/bloggar med kajakanknytning. Borde ju finnas massvis kan man tycka. PS. adressen till KayakWisconsin är fel, den går till din egen nyhetssida.

Tack för påpekandet. Jag hade glömt lite sånt där html och :// i adressen - fullt begripligt ändå för människor, men inte för de stackars korkade datorerna (fast iofs rätt sympatiskt att försöka med husse när de inte begriper vart de ska)...

Många av dom här länkarna får jag att funka med FeedDemon,är ej så hemma på det här?

Jag la in alla länkarna i FeedDemon när jag la ut notisen (sedan har jag plockat bort flera av dem - de uppdateras för sällan för att motivera daglig koll eller avhandlar för mig ointressanta ämnesområden).

Några tycks ligga på taffliga webbhotell med dålig serverkapacitet (eller så har jag haft otur när jag provat) - de "finns" inte alltid.

Ibland hittar man bloggar som inte är korrekt kodade enligt RSS- eller Atomnormerna. Vissa RSS-läsare accepterar dem inte då, men FeedDemon är rätt förlåtande.

Skriv en kommentar