Visa varukorgen
Design & Illustration

Senkommet från Stockenträffen

Stockenträffen 2007

Jean Betts från USA byggde en SOF hos Anders Thygesen i Norge, paddlade med Nigel Fosters i Bohuslän, deltog i Stockenträffen och har dokumenterat en tämligen välanvänd sommar i snygga bilder.

Här är en samlingssida med bilder från bygget mm och här är de från Stockenträffen

Kommentarer

Verkligen intressant med alla dessa kajaker. Framförallt när jag tittar ut genom fönstret och ser den i silvergrått målade himlen - plus regnet. Jag tycker om entusiastiska människor!

Bohuslän är ju det verkliga eldoradot. Minns när sonen bodde på en av de små öarna utanför Gbg. ett besök i ett blygt grönskande maj gav många skönhetssyner.

Ja det är en fascinerande tanke att det karga och steniga Bohuslän som Mary Wollstonecraft en gång i avsmak kallade världens benrangel, samtidigt stoltserar med sveriges mildaste klimat och en lummig grönska på insidan av öarna.

Följde du länken från delmarva-symposiet ( http://everglades.firmsupport.com/DelmarvaWebCode.html ) - där är det gott om skin-on-frame-kajaker och d:o byggare!

Jadå, jag lät mig inspireras av alla dessa fantastiska bilder av härliga människor. Alla borde gå in på siten och själva få se vad paddlandet gör med oss som människor. Homo ludens... visst hade Huizinga rätt!

Skriv en kommentar