Visa varukorgen
Design & Illustration

Shanghai 2013

Two new kayaks

En serie nya kajaker håller på att växa fram i modellverkstaden och på ritbordet och eftersom de involverar lite idéer som inte ligger riktigt i den kommersiella mittfåran behövdes lite konfererande på plats i Kina. Det blev av olika skäl bara en mycket kort visit, men det såg bra ut, yrkesskickligheten hos modellsnickarna och produktionsexperterna var inte att ta fel på och flera små frågetecken rätades ut enkelt och elegant.

New ideas on my computer

Jag kommer att berätta mer om projektet när vi kommer närmare produktion. Tanken är att det skall finnas något ex av de första kajakerna färdiga till höstens mässor och att de skall kunna börja säljas under våren 2014.

Jag var inhyst på det flottaste hotell jag sett – en så överdådig lyx att det närmast blev skrattretande. Är det så här de snuskigt rika försöker överrösta tankarna på tillvarons intighet ;-)

Tyvärr var vädret inte till sin (eller min) fördel den här gången: tät dimma omväxlande med lite småregn och varken tid eller möjlighet att flanera runt och njuta av natur och kultur.

Men det blir kanske fler gånger...

Kommentarer

Ser spændende ud. Er det en forsættelse af SALT serien, bara i havkajakversion?

Med havkajakvenlig hilsen

Henrik

Det ser ut som kajakkonstruktörer har det bra ;-)

Men det har gått åt mycket 'list' innan du nått dit.

Väl unnat!

/Gunnar

Kan du avslöja något litet om vad det är för "idéer som inte ligger riktigt i den kommersiella mittfåran"? Det låter spännande...

Nej, jag får vara lite hemlig ett litet tag än. Men ha inte för höga förväntningar. Det är bara lite försiktiga justeringar av gängse praxis - vilket kan vara nog så svårt att smälta för effektivitetsinriktade produktionstekniker med beprövade och välfungerande rutiner ;-)

Skriv en kommentar