Visa varukorgen
Design & Illustration

Stockenträffen 2018 – 20-årsjubileum

Det rullar in bilar med kajaker på taket under fredagseftermiddagen

Väderrapporterna var inte muntra veckan innan träffen – två dagars ösregn och kuling från sydväst! Men dag efter dag förbättrades prognoserna och vädret blev riktigt trivsamt: lite blåsigt på fredagskvällen, lagom för lite surf och våglek i Vallerögattet, sol och tillräckligt lugnt för rollkurs i badviken på lördagsmorgonen, gassigt i t-shirt på eftermiddagens paddelkurs och uppehåll och lagom varmt på söndagsförmiddagens kurs. Lite regn på nätterna (ett kort ösregn på lördagsnatten) gjorde inget, bortsett från att jag vaknade av smattrandet på tältduken.

Annars blev det en mycket trevlig träff. Massor av folk (har ingen siffra, men förmodligen över tvåhundra paddlare), kurser, paddelturer, bildvisning på kvällarna, trivsamma pratstunder med gamla och nya vänner och mycket tjöt i restaurangen på kvällarna. Petruskajak och Kajaktiv/Tjörn var på plats med utställningar av kajaker, tillbehör, paddelkläder mm.

Jag tror Tjörns kajakklubb har hittat ett bra sätt att hantera Stockenträffen, som med bra balans mellan arbetsinsats och utfall nog har framtiden för sig.

Vi ses väl nästa år?

Och Jette Gustavsson filmade som vanligt, från land och från kajaken – och från luften...

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Skriv en kommentar