Visa varukorgen
Design & Illustration

Stockholm eller Småland?

Till helgen blir det en rejält trångt i almanackan för den ambitiöse: Kajakdagarna på Sjöhistoriska museet i Stockholm och Friluftsmässa, Fair Enough, på GetOut i Bodafors.

Kajakdagarna lockar bland annat med grönlandsuppvisning: Sten E Karlsson m fl visar nybyggda skin-on-frame-kajaker, rollar dem på alla upptänkliga vis och berättar om sitt deltagande i Grönlandsmästerskapen och Magnus Åström visar ett pågående SOF-bygge. Vidare kan man lyssna på Barbro Lindman om sin ensampaddling längs norska kusten. Brunnsvikens kanotklubb ordnar ett minisprintcup – 100-metersspurt i entypskajaker. Många utställare visar kajaker och tillbehör och möjlighet finns naturligtvis att testa kajaker.

GetOut är också programmet välfyllt med massor av utställare, kul aktiviteter (stormsimulator, paddling, klättring, sjukvård, multisport), föredrag om Sibirien (Strandbergs), Skandinavien runt (Elin Engerström) och mycket annat med paddling, klättring, fotografering.

Så vad väljer man då? Ja, för min del blir det födelsedagsfest i trädgården i Lund. Ett annat år kanske...

Kommentarer

Grattis!

På aftonbladets tv finns det nästan 3 minuter kajakinslag...

Innebär födelsedagen en sänkning av ålderskoefficienten i Rönne-å-rännet?

I så fall kan du paddla ännu fortare nästa år!

/Göran

Göran,

Med tanke på det bygge som tyvärr fortfarande är på planeringsstadiet bör jag förhoppningsvis paddla fortare nästa år även utan koefficienthjälp - om jag inte kapsejsar redan på startlinjen förstås...

Annars får jag väl kämpa på ett par år till i väntan på nästa koefficientspark uppåt i resultatlistan.

Skriv en kommentar