Visa varukorgen
Design & Illustration

Elin i mål!

Elin i HaparandaElin Petersson, som jag träffade i Haverdal vid midsommar, la härom dagen (13/8 kl 13) händerna på stenröse nr 59 i Haparanda - målgång för Blå Bandet. Använd tid blev 67 dagar. Grattis!

En sammanställning om årets deltagare finns här.

Kommentarer

Fantastisk! -sånt ger enn och annan något at drömma om. Hela Sveriges kust. Vilken underbar resa dett måste vara. - Sedan missunder jag henne inte årets väder (läste ochså at Jim Danielsson tyckte det var hans hårdaste i år -av alla fem - och här syftades inte på ålder utan väderförhållanden)

Jag tycker inte riktigt at det framgår någonstans hur många av årets parochtjugo padllare har genomfört men hösten närmer sig så det er vel inte så många som fortfarande håller på? - HBB offentliggör inte fullbördade paddlinger fören de har granskats och sålunda ges ingen updaterad bild av hur många som har kommit in i nuläget.

Jag har ofta nyfiket granskat listerne på tidigare års paddlinger - 114 hittils är det vel - och kan bara undra - lite uppmanande kan man vel säga - och lite magstärkt av enn amatör kan man vel tillägga - .....när ser vi någon forsöka en HBB med en Thomassonkajak?

...ser nu att der på sammanstälningen över årets HBB padlare vist finns en rubrik med annmärkningar der det tydligt framgår vem som fått bryta och varför...då innebär detta att der forfarande är 9 HBB padlare ute?

Skriv en kommentar