Visa varukorgen
Design & Illustration

Så var det högsommar igen…

The car at the waterfront

27 grader varmt, gassande sol, vindstilla och 18 grader i vattnet i den grunda Salviken – mer sommar än så blir det knappt på våra breddgrader. Det fick bli en paus i artikelförfattandet (om kajakbygge för tidskriften Paddling) och en tur till stranden. Där blev det som vanligt en motionstur och en stunds rollande – som omväxling med Njord istället för Black Pearl. Njorden behöver lite motion lite inför kommande långturer.

Stranden vid Vikhög

Stranden vid Vikhög med Danmark längs horisonten.

Salviken

Azurblått vatten över vit sand i Salviken – perfekt plats för rollövningar. Precis lagom mycket tång och stenar vid stranden för att parkeringen alltid skall vara ledig – sandbotten och klart vatten i hela viken utanför den smala randen av ruttnande tång.

Kommentarer

"Precis lagom mycket tång och stenar vid stranden för att parkeringen alltid skall vara ledig – sandbotten och klart vatten i hela viken utanför den smala randen av ruttnande tång."

Arne Weise skulle kanske ha uttryckt det så här:

Så fantastiskt är naturen inrättad. Där bältet av sten och ruttnande tång får badgästen att söka sig till andra vatten, finner den hängivne paddlaren ideala levnadsbetingelser (nick)

Just så – mitt habitat!

Skriv en kommentar