Show cart
Design & Illustration

Black Pearl - Jørgen Møholt

Jørgen and Unikinuk

"Hello Björn...

Finished - my Black Pearl.

Accelerating on Flensborg fjord After prelaunching in Flensborg Fjord, the kayak was properly christened on june 7 in danish beer, Black Gold. The name is henceforth UNIKINUK. She is the only one for me now and the relation is deepening ;-)

Now I have to get used to sit with straight legs. It will be a challenge, but my confidence is strong.

Best regards
Jørgen Møholt"

Green paddling

Comments

Hej Jørgen!

Også et tillykke til dig, her i cyberspace. Det er en dejlig kajak, med et perfekt navn. Den ruller som forventet godt, også selvom den er meget anderledes end min egen, så jeg skal nok have et par ture mere før jeg begynder at føle mig helt hjemme.Jeg vil glæde mig til at prøve den i surf, når engang lejligheden byder sig!

Hej Jørgen

Jeg så jo din BP ved Kajakgården inden søsætningen, men tillykke med med igen.

Er det ikke snart tid for et Black Pearl træf i danmark?

mvh

Jens Lund

En snabb titt i kundlistan visar att det bör finnas 25 Black Pearl i Danmark - 5-6 av dem förmodligen fortfarande under byggnad. Till detta kommer ett halvdussin i Skåne - några skulle nog kunna tänka sig att träffa lite danska BP-byggare (jag kommer gärna ;-).

Annie och Leif Juhl pratade redan i somras om en träff - det är kanske dags nu till sommaren...

Jeg kan se at Havkajakklubben Malik planlægger qajak træf den 2-4. september. Vi kunne jo mødes til det træf ?

Forudsat at vi er velkommen!!!

Stort tillykke med den fine BP!

Jo, naturligvis er alle med interesse i grønlandsk inspirerede kajakker og -teknikker meget velkomne på træffet d. 4.-6. september, uanset tilhørsforhold, forudsætninger eller nationalitet. Jo flere der kommer, jo sjovere bliver det.

Endnu kender jeg ikke så meget til programmet, men jeg ved at det bliver afholdt på Sjælland i år, primært arrangeret af Qajaq-København og Malik.

Når der er et fastlagt program vil det kunne ses på http://www.havkajak-malik.dk og http://www.qajaq-kbh.dk. Forrige år skrev Björn en kommentar om træffet hér, og måske han kunne overtales til at gøre det igen, når tiden nærmer sig...

Flot kajak!

Har du vand i haven....:)

tillykke

mvh Rene

Jadå Peter, jag är rätt lättövertalad ;-)

Tillykke Jørgen med den flotte kajak.

Det er som om de kommer, som Perler på en snor, ud af værkstederne lige for tiden ;-)

Ja, vi har snakket om et "Perletræf" i Danmark. Jeg ved at nogle stykker stadig er i fuld gang med at bygge, og det kunne måske være de var klar til September.

Jeg syntes det er en god idé, hvis vi kunne samle rigtig mange "Perler" til Qajaq treffet på sjælland d. 4-6 sept. Leif og jeg planlægger bestemt at deltage igen.

Men først skal vi til Trondheim og deltage i et Qajaqtref, og jeg tror helt bestemt at der også vil være en Black Pearl eller to.......

Til for de gode ønsker.

Det er faktisk lidt svært at få hænderne ned ovenpå denne vinter og forår, jeg har tilbragt i kælderen. Var ikke sikker på, om jeg ville få den færdig, da jeg gik i gang.

Jeg mangler at få indrettet cockpitet færdigt. Der eksperimenteres lidt. Jeg håber at være helt klar til efteråret. Lige nu er jeg dog mest interesseret i at ro i den.

Jeg deltager gerne i et træf hvor vi kan sparke strippere, SOFére og S&Gére.

Venlig hilsen

Jørgen Møholt

-Nu er der kommet et foreløbigt program til grønlændertræffet på Sjælland, og det viser sig at være weekenden 11.-13. september.

Programmet kan bl.a. ses på http://www.havkajak-malik.dk under "kalender"...

Post a comment