Show cart
Design & Illustration

Black Pearl – Poul Møller

Black Pearl – Poul Møller

En ny Black Pearl från Poul Møller – även den här gången med färdiga paneler från Petruskajak.

"Hej Bjørn
Vedhæftet er et par billeder af den Black Pearl jeg hentede træ til fra Petrus på sidste års Stockentræf. Jeg kommer forbi i år igen, men denne gang med min feriekajak - en Tiderace med god plads til oppakning.
Den seneste Black Pearl er en størrelse small og er bygget til min svigerdatter og barnebarn. Jeg byggede så let jeg kunne, og det lykkedes at holde vægten på den færdige kajak på 13 kg. Den er bygget på en lidt speciel måde, da den ikke er bundet sammen af tråd, men "stiched" sammen cyanolim fra Biltema. Det er nemt og hurtigt og holder fint indtil der er kommet epoxy og glasvæv på.

Selv om svigerdatteren ikke har den store kajakerfaring er hun glad for at ro i den lille perle. Hun er specielt glad for hvor nem den er at manøvrere.

mvh
Poul"

Black Pearl – Poul Møller

Black Pearl – Poul Møller

Comments

Fin kajak Poul!

Smart lösning på lastluckan. Ser ut som du skulle kunna få ner tältpinnar till ett riktigt litet tält. Har du samma lösning på fördäck?

Jeg har på denne kajak valgt ikke at lave luge på fordækket. Kajakken vil kun blive brugt til mindre dagsture, så der er ikke behov fpr pladsen. Der er boret et lille hul i skottet til cockpittet, så luften kan komme ud og ind af det ellers helt lufttætte rum.

Post a comment