Show cart
Design & Illustration

Filmtajm!

Stillbild ur filmen

Turner Wilson (en av de gråskäggiga) har tillsammans med Cherri Perry lagt ut en serie rollfilmer av osedvanligt hög klass – de bästa jag sett!

Han visar i bassäng, med både undervattens- och övervattenssekvenser, en hel rad av rollar, från den vanliga standardrollen till de mera besvärliga. Filmerna är rätt stora på grund att de är filmande med mycket hög kvalitet och ganska stor bildyta, och tar därför en liten stund att ladda ner. Men de är värda det...

Stillbild ur filmenÄven Andrew Elizaga har satt ihop en liten trevlig filmsekvens med kollegan Warren Williamsson som roar sig i en tidvattenström runt en klippudde. Kajaken är en Anas Acuta.

Stillbild ur filmenEtt sätt att hjälpa en icke-rollande kollega upp demonstreras i den här korta filmsnutten.

Comments

Blev sugen på att minnas lite av mitt tidvattenlekande... Men jag fick inte igång filmen, blev länken rätt Björn? Jag hamnade hos dig med felmeddelande... Och sen var jag rejält vilsen... Kände mig dum... Hjälp?! ;)

Ja det uppstod något konstigt länkningsfel med mitt CMS-script för nyhetssidan. Men efter att ha pratat några allvarsord med scriptet tror jag det skall funka igen...

Nu känner jag mig smart igen! :) Tack!

Fantastiskt bra filmer! I Quicktime kan man ju med musen manuellt studera varje delmoment fram och baklänges om man vill.

För min del blir det dock bara virtuellt rollande ett tag framöver. Det återstår en hel del detaljarbeten på min Hunter

Post a comment