Show cart
Design & Illustration

Kajakträffen i Bodafors

föreläsning på getOut

lektion vid strandenKajakträffen i Bodafors blev en mycket trevlig tillställning. Först ett par timmar vid Storesjön med tillfälle att prova kajaker, utbyta tankar och fika runt elden i GetOut:s stora tältkåta. Ett drygt dussin träkajaker dök upp för en improviserad utställning, och gick liksom Friluftsfrämjandets kajaker att prova, för den som hade tagit med kläder för det. Jag paddlade min lilla svarta och var naturligtvis inte nödbedd för en liten roll- och säkerhetsdemonstration.

höga stöd på omväxlande vänster och höger sidaSenare i GetOut:s lokaler inne i Bodafors pratade jag kajak och paddling och det blev så mycket frågor och diskussioner att den planerade pratstunden om räddning och säkerhet inte hanns med - men det går väl fler tåg. Ungefär 60 personer hade mött upp till träffen.

Bilderna är tagna av Christian Björk, Friluftsfrämjandet, som också var initiativtagare till träffen. (På den nedersta bilden tar jag snabba höga stöd omväxlande på höger och vänster sida - det är alltså ingen illa utförd roll, även om det kan se så ut)

Comments

There are no comments yet.

Post a comment