Show cart
Design & Illustration

Kavat – Boo Nordin

Kavat – Boo Nordin

"Hej Björn,

Vi har träffats ett par gånger hos Petrus i Tranås. Nu har jag äntligen sjösatt min Kavat som jag började bygga för ett par år sedan.

"Projektet" började med att jag skulle köpa en karta över sjön Sommen, hos Petrus i Hätte. I hans uthyrningsbod fanns en intresselista för att bygga sin egen kajak. Jag hade i princip aldrig paddlat, men tänkte att det kunde vara kul att ha en sysselsättning under mörka höstkvällar. Det tog "något" längre tid än beräknat, mest beroende på att jag fick ett riktigt stort kajak intresse och ville hellre vara ute och paddla än vara inne och slöjda. I år har jag nog varit ute och paddlat ca 50 gånger.

Kavat – Boo Nordin

- Det började med ett kartköp som blev ett riktigt stort intresse.

Hoppas att vi syns i Tranås under vintern.

Hälsningar
Boo Nordin

PS! Har pratat med Petrus om att eventuellt bygga en "Black Pearl Touring" med större sittbrunn - får se om det blir av."

Kavat – Boo Nordin

Comments

Grattis till en läcker kajak. /Lennart

Supersnygg och grattis till ett fantastiskt fint intresse!

Tack! Det var kul att Ni gillade mitt bygge.

Hej Boo,

inspirerande! Jag har väl lite mer bråttom med bygge än vad du har haft och hoppas kunna sjösätta i sjön Loren kanske redan till Påsk, du vet mellan Gränna och Tranås. Hoppas vi ses i Sommar, har planer på att hänga en del hos Petrus i hopp om att de kör måndagsturer även i sommar?

Hej Magnus,

vi börjar med måndagspaddlingarna idag 2012-05-07, kl 18.00

Vi utgår från Petruskajak.s nya Kajakbutik vid Hättebaden.

Hoppas på en trevlig tur som vanligt!

Post a comment