Show cart
Design & Illustration

Kommentera, fråga, diskutera...

Nu är filerna återställda efter serverkraschen och det går att skicka in kommentarer, frågor mm till mina nyhetsnotiser.

Kommentarsmöjligheten har varit på gång ett tag men jag har dragit lite på det efter att ha sett Havkajakroernes forum förvandlas till lekstuga för hjärndöd spam och ett par amerikanska fora invaderade av internettroll ("debattörer" utan annat intresse än att sabotera diskussionen).

Fyll i namn, mail alternativt URL till egen sajt (eller lämna mailfältet tomt) och skriv din kommentar. Håll kommentarerna korta, relevanta och undvik personangrepp, oförskämdheter och liknande - spam och annat ovidkommande raderas och avsändande IP-nummer spärras.

För övrigt ser jag fram emot intressanta meningsutbyte och upplyftande mothugg mm.

Comments

Så här ser inläggen att se ut när de skickats upp.

Björn

Hej Björn! Kul initiativ med kommentarer! Jag undrar om du funderat något vidare på att bygga en riktig SOF-kajak med tillhörande byggsidor på din hemsida? Qayaqusa är ju ett bra forum, men jag saknar fler svenska hemsidor om grönländska kajaker.

Jodå, funderingar har funnits i samband med de två senaste byggena - men när byggstart börjar närma sig hittar jag lite överbliven ribb, epoxi och glasfiber i ett hörn i källaren och så rasar sådana föresatser.

Dessutom tycker jag att det finns en del värdefulla fördelar med strip: skott och luckor är enklare än sittbrunnssäckar och flytelement, träskrovet är tåligare mot slitage och det är enklare att glida i och ur, liksom att lasta in prylar, om det inte finns spant att krångla sig förbi.

Men någon gång framöver blir det nog en riktig SOF ändå...

Björn

Jag pövar om det funkar jag med,är oxå sugen på en S&F

Robert

Hur går det med bygget? Snart dags att provrolla? Mvh Erik

Vilket dag som helst nu, Erik! Jag har köpt material till byggjiggen idag och tänker rita upp spantmallar ikväll.

Björn :)

Det ante mig! Att du är igång och bygger en kajak igen...Du kan inte riktigt hålla dig ifrån det va?

Post a comment