Show cart
Design & Illustration

Kurser på Stockenträffen...

Kurs på Stockenträffen för några år sedan

De flesta kajakträffar och andra trivsamma paddlingsevenemang är inställda den här sommaren. Men Stockenträffen blir av, om än i modifierat skick. Alla aktiviteter med smittorisk är såklart strukna. Så i grunden blir det mer en spontanträff med paddling i egen regi eller i valt sällskap i de trevliga vattnet kring Stocken, Måseskär, Härmanö mm. Restaurangen är återuppbyggd och ser ut att ha gott om uteplats på olika verandor, och en ny gastronomisk ambition. Inga kostnader utöver tältplatsavgift på Stockens Camping (ange "kajakhelg" för att rabatterat pris).

Om inget anmärkningsvärt händer kommer jag att hålla två kurser i paddelteknik och manövrering med grönlandspaddel: lördag och söndag kl 10-12.  Kurserna består som vanligt av en stunds teori på land (med rimligt avstånd mellan oss – men som bilden ovan visar var det hyfsade avstånd även tidigare om åren) och sedan merparten av tiden ute på vattnet. Jag bedömer att kurserna ska kunna genomföras utan att bryta mot varken rekommendationer eller sunt förnuft.

Maxantal deltagare per kurs är 12. Den kostar 500,00 och betalning kan ske med swish eller via Paypal eller banköverföring  (se nederst på sidan). Föranmälan är inte nödvändig och inte bindande (hela summan återbetalas oavsett anledning om du väljer att avstå eller jag måste ställa in). Men eftersom deltagarantalet är begränsat ger föranmälan/förskottsbetalning  såklart en säkerhet att det finns plats.

Anmälan: Maila anmälan till mig med namn och önskad kurs och svisha 500:- till: 123 321 63 71, eller använd beställningsformuläret (längst ner, "specialbeställning"). Jag bekräftar bokningen via mail.

Comments

Hej

Kan man låne grønlandspaddel eller skal man medbringe sin egen?

Med venlig hilsen

Karsten

Jag tar med ett par extrapaddlar att låna...

Hej Bjørn

Det er fint.

Så vil jeg gerne reservere to pladser til søndag og låne to paddler

Hilsen

Karsten

OK. Noterat.

Hej!

Jag mailade för ca 2 v sedan och anmälde mig till manövrerings teknik kursen( är det 1 eller 2 dagars kurs..?) men saknar bekräftelse på anmälan..

Har egen kajak o paddel

Med vänlig hälsning, Kattis

Post a comment