Show cart
Design & Illustration

Njord – Micke Hamström

Njord – Micke Hamström

Kan vara vanebildande att bygga ;-)

"Nu har jag äntligen fått den i sjön :) fantastiskt lättpaddlad och snabb :) i byarna 16m/s :) nu har jag ngt att paddla medans jag funderar över vilken kajak som ska bli mitt nästa bygge, såg att du hade några nya ritningar 😄
tack för alla råd och tips
Micke"

Comments

Hej Micke,

Snyggt bygge! Jag håller också på med en Njord just nu och känner hopp när jag ser att det går att bli färdig någon gång :). Är nyfiken på hur du gjort sargen till sittbrunnen. Är det strips och kolfiber? Har du lust får du gärna lägga upp några fler (detalj)bilder. Alltid kul att se hur andra löst däckslinor, skädda etc.

/Janne

Tack! Jag fick jobba en del för att få ihop denna :) Jag fick ngt som kallas för studentarmbåge :) (bursit) av allt slipande. Men men ! Roligt var/ är det... Snart har jag bestämt vad jag ska bygga som nästa projekt. Men jag behöver nog en sommar till för att göra klar denna Njord :) Ni vet väl att Njord fanns innan Vikingarna :) Sargen är gjord av kolfiber och epoxi. Jag byggde en form på däcket ! Använde en form av skumplast! Täckte den med kolfiber och fräste ut den.!!! Slipade och satt dit den igen :)

Funkade ok. Men är inte så säker på att jag gör så nästa gång!!

Post a comment