Show cart
Design & Illustration

Nya Swift2 - Kristoffer och Patrik

Action and fighting faces
Action and fighting faces. Foto: Stewart Carlsson

”Hej Björn,

Äntligen är våran Swift/2:a klar och ÄNTLIGEN har jag lyckats få tid att sammanställa allt som jag tänkte skicka till dig. Det senare har tagit mig ända sedan 15:e maj då sjösättningen ägde rum.

Kan kort säga att vi haft skoj och att vi är RIKTIGT NÖJDA med resultatet. Den blev som vi hoppats på riktigt snabb. Vi "spöade" 3st lag med Acron Martre kanoter i Läderloppet. Tyvärr blev den lite tyngre och lite dyrare än vi hoppats på (se byggdagbok). Detta är dock inget vi grämer oss över - huvudmålet (snabbhet) uppfylldes.

Kristoffer och Patrik i Swift2. Foto: Stewart Carlsson

Jag bifogar vår byggdagbok pdf-fil och planeringen pdf-fil (uppdaterad med slutgiltiga tider), samt några foton med "härligheten" i vatten.

Då vi beställde ritningar fick vi fylla i om vi kunde tänka oss uppge våra namn som referens till andra byggare. Vi avböjde detta då projektet då var "hemligt". Numera är det helt öppet och vi ställer gärna upp som stöttning till andra och bifogat material får gärna läggas ut på nätet.

Vi vill också tacka för din snabba respons på frågor vi haft, både per mail och telefon!! Får se, kanske hör vi av oss igen om vi drar igång nått mer projekt!! Men innan dess ska vi slipa på paddlingstekniken lite....borde finnas en del tid att tjäna även där!!?? (du kanske har några teknik-/träningstips?)

Mvh
och Patrik
Bilder: Stewart Carlsson”

Comments

WOW, vilken grym bild! vem har tagit den? :)

Couldn´t agree more. Men fotografens namn finns som bildtext när man klickat på bilden för att förstora och för bild nr två som mouse-over. (Att bilden kan förstoras framgår av förstoringsglaset i nedre högra hörnet, liksom av bildtexten vid mouse-over). Skulle det vara tydligare? OK, jag lägger till en statisk info också.

Har också lagt in länkar till de ovan utlovade dokumenten...

Post a comment