Show cart
Design & Illustration

Sport 395 – Bernt-Olof Östlund

Sport 395 – Bernt-Olof Östlund

Hej Björn

Jag som skriver till dig är Lotta Östlund. Min man Bernt-Olof Östlund har ägnat större delen av sin lediga tid under vintern med att bygga Kanadensaren Sport 395 . I familjen går den under namnet Pennywise. Vet inte om du läst böcker av Stephen King i så fall känner du igen namnet från hans bok: Det.

Visst har jag under vintern kanske ibland svurit för mig själv när han "smitit" i väg till sin båt... Men det svärandet fick jag ta tillbaka med råge under vår semester. Så mycket kul vi haft med den på våra fiskeäventyr uppe i Åsele. Vi har vår sommarstuga där och med Pennywise fick vi tillträde och chans att uppleva fiskevatten vi aldrig kommit intill annars. Min man är också en (förutom alltså att vara oerhört händig) uppfinnare så han gjorde ett fiffigt fäste för vår elmotor och vips gled vi fram alldeles ljudlöst. Utmed Ångermanälvens strand fick vi se både älg och tjäder som var helt ovetande om oss. Vilka naturupplevelser. Och fisket var fantastiskt. Jag kan bara säga att hädanefter får han bygga hur många såna här vackra kanoter/kanadensare han vill för mig. Och vad det verkar just nu så ska det bli en kajak.

Med mycket varma och glada hälsningar Lotta Östlund.

Comments

Skojigt med motorn!

Hej Östlund

Jeg har selv bygget mig en sport 395, og har også tænkt at det kunne være dejligt med en elmotor når modvind og modstrøm bliver for kraftig. Kunne i sende mig oplysninger om motor og opspænding på kanoen.

Venlig hilsen jens Madsen

Post a comment