Show cart
Design & Illustration

Thule/2 - Erik Frantzen

Thule/2 - Erik Frantzen

Hej Björn

Thule/2 blev søsat i lørdags, hvor den overraskede mig med sin stabilitet. Det føles nærmest som om den slet ikke kan kæntre.

Længden er kun 611 cm. på grund af begrænset opbevaringsplads Vægten kom op på hele 25 kg., fordi jeg havde travlt med at blive færdig og derfor købte både sæder, lændestøtter og linebeslag. Samtidig er lugerne fastgjort med et effektivt men lidt klodset arrangement. Den justerbare finne vejer også lidt. Men vi er jo også 2 til at bære ;-)

Nu melder sig det luksusproblem, at det kniber med pladsen på kajakreolen og endnu værre, jeg er jo nok ikke stoppet med at bygge kajakker endnu.

Jeg har lagt en beskrivelse på bygningen af Thule/2 ud på min hjemmeside på henholdsvis www.kajakbyg.dk/thule_2_skrog.htm og www.kajakbyg.dk/thule_2_daek.htm med de glæder og problemer det nu engang giver, når man tager hænderne op af lommen.
Dækket er altid det mest spændende at bygge selv om det er skroget der har den største betydning for enhver kajak.

Hilsen
Erik Frantzen
www.kajakbyg.dk

Comments

Hej Erik.

Et stort tillykke med den flotte 2'er! Det har som altid været meget spændende at følge med i...

Opbevarer du kajakkerne både i højden og uden på hinanden kan du jo have dobbelt så mange, det ved jeg da at man kan have brug for efterhånden...

Så det blev en egen byggd thule 2 till slut. snyggt bygge och lycka till med paddlandet.

/Petrus/petruskajak

Tak for det Peter.

Skal jeg placere dem ved siden af hinanden er der ikke plads til opstilling af byggejig og den skal der være plads til;-)

Tak til Petrus

Ja, jeg måtte jo selv gøre det.

Jeg er jævnligt inde på din side for at følge stradivariebyggeriet.

Hilsen

Erik

Hej Erik

Tillykke med den flotte kajak. Såden en kunne godt stå højt på vores ønskeseddel, men værkstedet /kælderen er for lille. Dit værksted ser til gengæld pragtfuldt ud.

Håber du en dag har den med på træf, så man evt. ku' prøve den ;-)

Venlig hilsen

Leif og Annie

Hej Annie & Leif

Tak for det. Min Thule/2 er ikke mere end 611 cm. Så det ku´ jo være det kan lade sig gøre. Men der står også Njord på Leif´s ønskeseddel, så det kan være der er lange udsigter.

I vil være meget velkommen til at prøve den, når vi mødes igen.

Hilsen

Erik

Post a comment